Tukiklinikat

Tähtiseurojen tukiklinikoille osallistuminen on maksutonta. Klinikat ovat webinaareja ja ne pidetään etänä Zoom-videopalvelun kautta, joten tarvitset vain tietokoneen/mobiililaitteen ja nettiyhteyden.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-ohjelman yleisesittely (webinaari)

Mikä Tähtiseura-ohjelma on ja mitä Tähtimerkki merkitsee? Klinikalla esitellään Tähtiseura-ohjelmaa yleisesti, käydään läpi millä tavoin seura voi toteuttaa ohjelmaa ja mitä hyötyjä se tuo. Suunnattu seuroille, jotka ovat kiinnostuneet lähtemään kehittämään toimintaansa ja esim. tavoittelemaan Tähtimerkkiä. Sopii myös Tähtiseurojen uusille toimijoille, jotka haluavat kuulla laatuohjelmasta lisätietoja.

Tähtiseura-tukiklinikka: Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen (webinaari)

Klinikalla opastetaan Suomisportin Tähtiseura-verkkopalvelun käyttämistä konkreettisesti ja käydään läpi askeleet mitä seura tarvitsee valmistautuessaan Tähtiseura-auditointiin. Suunnattu seuroille, jotka ovat matkalla Tähtiseuraksi ja Tähtiseuroille, jotka ovat tulossa uudelleen auditointiin.

Videotallenne  “Tähtiseura-verkkopalvelun käyttäminen” – klinikalta

Jos et pääse mukaan klinikalle, voit myös katsoa oheisen videon. Kesto 28min. Alussa on teoria-osuus ja verkkopalvelun käytännön demoaminen alkaa kohdasta 9.18. Tallenne on tehty 30.3.2020, joten pienet muutokset nykyisessä palvelussa ovat mahdollisia. Suosittelemme nykyään ensisijaisesti noudattamaan Suomisportin yleisiä käyttöönotto-ohjeita, mikäli seurassanne ei ole ollut Suomisport ja Tähtiseura-verkkopalvelu aiemmin käytössä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen webinaareihin

Lisätietoja ja ilmoittautumiset webinaareihin löydät Olympiakomitean sivuilta alla olevan linkin kautta.