Hankkeet

Pohjois-Karjalan Liikunta on mukana useassa hankkeessa. Tälle sivulle on koottu lyhyet esittelyt Pokalin eri hankkeista. Voit tutustua niihin tarkemmin hankkeiden omilta sivuilta hankkeen yhteydessä olevan linkin kautta. 

Liikkuen osallisuutta ja aktiivisuutta, LIITOON -hanke

LIITOON -hanke edistää nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnallisin keinoin. Tavoitteena on löytää pysyviä toimintatapoja liikkumattomuuden ehkäisyyn ja sitä kautta nuorten osallisuuden sekä aktiivisuuden lisääntymiseen.

LIITOON-hanke, logo, hankkeen pääsivu.

Työkuntoa Keski-Karjalaan (TYKEs) -hanke

TYKEs ‑hanke on Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen ja Pohjois-Karjalan liikunta ry:n yhteishanke ajalla 1.8.2019–31.12.2021. Hankkeella haetaan pysyviä ratkaisumalleja työssä jaksamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseksi Keski-Karjalan alueella. Hankkeen tavoitteena on kehittää työterveyshuollon ja kuntien vapaa-aikatoimen yhteistyömuotoja prosessinomaisen elintapavalmennuksen järjestämiseksi, luoda tähän kustannustehokas asiakasprosessi sekä saada näyttöä toiminnan vaikuttavuudesta.

Työkuntoa Keski-Karjalaan (TYKEs) -hanke, logo, hankkeen pääsivu.

Virtaa ja elinvoimaa seuroihin Vaara-Karjalassa (VIRE) -kehittämishanke

VIRE -kehittämishankkeen tarkoituksena on edistää urheiluseurojen ja muiden liikuntaa tarjoavien yhdistysten toimintaa, osaamista, yhteistyötä ja liikuntapalveluita Vaara-Karjalan Leaderin toiminta-alueella. Tarkoituksena on myös lisätä hankkeen toimintakuntien eli Lieksan, Nurmeksen ja Juukan elinvoimaisuutta lisääntyneen toiminnan kautta.

Virtaa ja elinvoimaa seuroihin Vaara-Karjalassa (VIRE) -kehittämishanke, logo, hankkeen pääsivu.