Hankkeet

Pohjois-Karjalan Liikunta on mukana useassa hankkeessa. Tälle sivulle on koottu lyhyet esittelyt Pokalin eri hankkeista. Voit tutustua niihin tarkemmin hankkeiden omilta sivuilta hankkeen yhteydessä olevan linkin kautta. 

Vireyttä ja toimintaa alueelle (VIRTA) -kehittämishanke

VIRTA-kehittämishankkeen tarkoitus on edistää urheiluseurojen ja muiden liikuntaa tarjoavien yhdistysten toimintaa, osaamista, yhteistyötä ja liikuntapalveluita Keski-Karjalan Leader toiminta-alueella.

Avoimet ovet -hanke

Avoimet ovet -hankkeen tavoitteena on tukea urheiluseuroja vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien harrastajien mukaan ottamisessa. Hanke toteutetaan yhteistyössä 14 liikunnan aluejärjestön ja kahdeksan lajiliiton kanssa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Avoimet ovet -hanke, logo, hankkeen pääsivu.

Lisää Liikettä -hanke

Lisää liikettä -hanke on Liikunnan aluejärjestöjen yhteinen valtakunnallinen hanke. Kehittämistyön päämääränä on edistää liikuntamyönteistä toimintakulttuuria sekä fyysisen aktiivisuuden suositusten toteutumista varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja oppilaitoksissa. 

Lisää liikettä -hanke, logo, Lisää liikettä -hanke - etusivu.

Päättyneet hankkeet

Pohjois-Karjalan Liikunta on ollut vuosien mittaan mukana useissa hankkeissa.  Voi tutustua päättyneisiin hankkeisiin tarkemmin alla olevan linkin kautta.