Urheilugaala 2024

Pohjois-Karjalan Liikunta järjestää yhdessä Maakuntaliiton kanssa Urheilugaalan Sokos Hotel Kimmelissä lauantaina 27.1.2024. Tilaisuus alkaa klo 18 ja päättyy noin klo 22.30. 

Urheilugaalan teema on luontoliikunta ja ohjelmaa rakennetaan tämän teeman ympärille.

Urheilugaalaliput

Urheilugaalan lipunmyynti alkaa 1.11.2023. Gaalamaksu sisältää alkumaljan, illan ohjelman, gaalaillallisen (alkupala, pääruoka ja jälkiruoka) sekä naulakkopalvelut.

Osallistumistavat:

  • Gaalamaksu 79 euroa/hlö
  • Gaalamaksu Pokalin jäsenseuroille 69 euroa/hlö
  • Palkittava tai kutsuvieras: ei gaalamaksua. Ilmoita osallistumisestasi sähköpostilla toimisto@pokali.fi (ilmoita mahdollinen erityisruokavalio)
  • Palkittavien ja kutsuvieraiden avec sekä kuntien edustajat  69 euroa/hlö

Laskutus- ja peruutusehdot:

Vahvistamme Sokos Hotel Kimmelille ruokailijoiden määrän 15.1.2024 Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % gaalamaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan tapahtumapäivänä, gaalamaksua ei palauteta.

Mikäli ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta tapahtumaan, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä ennen tapahtumapäivää Pokalin toimistoon toimisto@pokali.fi tai 040 773 9243.

Ehdota palkittavia

Pyydämme tänä vuonna ehdotuksia osan palkittavien nimeämiseen. Löytyisikö ehdokas sinusta, omasta seurastasi vai muistuuko mieleen jonkun muun maakunnan seuran aktiivinen ansioitunut?