Työllistämispalvelut

Iloisia ihmisiä kuuntelemassa ohjeistusta.

Työllisyysmahdollisuuksia liikunnan kautta!

Pohjois-Karjalan Liikunnan kautta maakunnan urheiluseuroilla on mahdollisuus työllistää palkkatuella työntekijöitä seurojen monipuolisiin työtehtäviin.

Toiminnan tavoitteena on edistää nuorten ja pitkään työttömänä olleiden henkilöiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille ja koulutukseen hakeutumista, myös yrittäjyys huomioiden. Työnantajina toimivat urheiluseurat, joiden valtuuttamina Pokali hoitaa palkkatukeen liittyviä asioita aina palkanmaksua myöten. Työllistävän seuran tulee olla Pokalin jäsenjärjestö.

Palkkatukea voidaan myöntää seuroille heidän palkatessa työttömänä olleen henkilön. TE-toimisto päättää tuen suuruuden ja keston tapauskohtaisesti. Lisätietoja TE-palveluiden nettisivuilta www.te-palvelut.fi.

Jos kiinnostus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu myös työnhakijalle ja työnantajalle tarkoitettuihin omiin alasivuihin. Sivuilta löydät lomakkeen, joihin voit jättää yhteystietosi sekä tietoja työtilanteestasi tai työtarpeestasi. 

Voit tutustua myös Pokalin jäsenseuroissa oleviin avoimiin työpaikkohin. Päivitämme tietoja säännöllisin väliajoin, kun uusia avoimia työpaikkoja tulee saataville. 

Yhteystiedot

Jouni Lehtimäki

Työllisyysasiantuntija

  • jouni.lehtimaki(at)pokali.fi
  • Puh. 050 399 5508
Jouni Lehtimäki, esittelykuva.