Avoimet työpaikat

Tälle sivulle on koottu lyhyet esittelyt avoinna olevista työpaikoista Pokalin jäsenseuroissa. Voit tutustua työpaikkoihin tarkemmin niiden omilta sivuilta ilmoituksen yhteydessä olevan linkin kautta. 

Joensuun Kataja ry:n voimistelujaosto etsii harrastevastaavaa!

Haluatko olla mukana mahdollistamassa satojen lasten ja nuorten liikuttamista voimistelun parissa?  Joensuun Kataja ry:n voimistelujaosto etsii innokasta, idearikasta ja ahkeraa harrastevastaavaa vakituiseen kokopäiväiseen työhön. Harrastevastaavan tehtävässä pääset suunnittelemaan ja kehittämään harrastetoimintaamme yhteistyössä jaostomme toiminnanjohtajan ja lajivastaavien kanssa sekä toteuttamaan harrastetoimintaamme käytännössä. Näin ollen harrastevastaavan työ on jaostollemme merkittävä ja osa toimintamme ydintä.

Valmentajaksi Joensuun Kataja ry:n voimistelujaostoon?

Joensuun Kataja ry etsii voimistelujaostoon voimisteluvalmentajia. Onko sinulla kiinnostusta ja intoa toimia lasten ja nuorten kanssa voimistelun merkeissä? Tarjolla on niin harraste- kuin kilpapuolenkin voimisteluvalmennustunteja taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Haemme valmentajia erityisesti naisten telinevoimisteluun mutta myös muihin lajeihimme, kuten TeamGymiin, tanssilliseen ja joukkuevoimisteluun sekä soveltavaan rytmiseen voimisteluun. Harrastevoimistelumme kirjo on tätäkin laajempi akrobatiavoimistelun ja cheerleadingin myötä.

JoenVoli etsii ohjaajaa

JoenVoli etsii tanssillisen voimistelun, tanssiliikunnan, tanssijumpan tai vastaavan ohjaajaa Niittylahden koululla pidettävälle tunnille. Tunti on 8.1.-8.5.2024 keskiviikkoisin klo 18-19.

Yhteydenotot sähköpostilla: joenvoli.puheenjohtaja@gmail.com

Tule mukaan Lehmon Pallon tiimiin!

Oletko kiinnostunut valmentamisesta tai kerhotoiminnnan ohjaamisesta? Lehmon Pallo etsii seuraan valmentajia, ohjaajia ja harrasteryhmien vetäjiä. 

Työ voi olla osa-aikainen, työharjoittelu tai palkkatukityö. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:

  • jouni.lehtimaki@live.com
  • 050 5302660