Nuorten fyysinen harjoittelu -käytäntö

  • ti 21.3.2023 klo 17:3020:30
  • Joensuun Areena ja Nepenmäen urheiluhalli

Nuorten fyysinen harjoittelu –käytäntö koulutuksissa saat ideoita ja turvallisia harjoitteita nuorten voima-, nopeus- ja liikkuvuusharjoittelun toteutukseen. Koulutuksen kohderyhmä on 12-18-vuotiaiden nuorten ohjaajat, valmentajat sekä opettajat.

Koulutuspäiviä on kolmella eri teemalla:

  • Tiistaina 21.3.2023 klo 17.30 -20.30 Nuorten voimaharjoittelu, Joensuun Areenalla
  • Keskiviikkona 22.3.2023 klo 17.30 - 20.30 Nuorten nopeusharjoittelu, Joensuun Areenalla
  • Tiistaina 28.3.2023 klo 17.30 - 20.30 Nuorten liikkuvuusharjoittelu, Nepenmäen urheiluhalli

Koulutuksen hinta:

  • Pokalin jäsenseuroille 120 € / hlö, muille 150 €
  • Yksittäinen ilta 50 € / 70 € 

Alta löydät koulutuskuvaukset ja kouluttajien esittelyt.

Tervetuloa kouluttautumaan!

Teemu Leppämäki

TEEMU LEPPÄMÄKI – voima- ja nopeusharjoittelu

Olen koulutukseltani manipulatiivinen fysioterapeutti, urheilufysioterapeutti (sert.) sekä valmentaja VAT, VEAT. Olen työskennellyt fysioterapeuttina 25 vuotta, mutta nykyisin valmennan enemmän ja sitä olen tehnyt kauemmin kun fysioterapiaa. Valmennuksen ja fysioterapian ohella koulutan urheilu-fysioterapeutteja, valmentajia sekä terveydenhuollon ammattilaisia. Parasta osaamistani on biomekaniikka sekä kuormitusfysiologia. Niin urheilufysioterapiassa kun valmennuksessakin minulle on tärkeää ymmärtää, miksi asioita tehdään ja mihin tekemisellä pyritään. Työskentelytapani on vahvasti tutkimusnäyttöön perustuvaa, mikä mahdollistaa aina asioiden perustelun.

Tiina Rissanen

TIINA RISSANEN - liikkuvuusharjoittelu

Työskentelen fysioterapeuttina Itä-Suomen liikuntaopistolla ja toimin Joensuun urheiluakatemian asiantuntijatoiminnan koordinaattorina. Suurimpana kiinnostuksen kohteenani ovat erityisesti nuoret urheilijat ja heidän valmennusprosessin tukeminen urheilufysioterapian näkökulmasta. Pelkkä vammojen kuntoutus ei yksinkertaisesti riitä. Suhtaudun työhöni intohimolla ja olen valmis laittamaan itseni jatkuvasti likoon.