ESPORTS TAPAHTUMA

Kiinnostaako pelaaminen? Entä peliala jopa ammattina?

Tervetuloa pelaamisen ja liikunnan maailmaan. Tapahtumassa pääset kisailemaan, tutustumaan pelaamisesta kiinnostuneisiin tyyppeihin ja oppimaan lisää pelaamisen mahdollisuuksista sekä tapaamaan pelialan ammattilaisia Sami ”Myst1s” Partasta ja Hannes ”Hansulinho” Kettusta.

Tapahtuma on tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille. 

Tule Joensuun urheilutalolle torstaina 10.11.2022 klo 13:00 – 15:30.

Tapahtuma on maksuton!


Aikataulu

13:00 tapahtuma alkaa

Puheenvuoro ”ammattilaiseksi pelialalle”, Teemu Jyrkinen (Vaki Oy)

Meet & Greet ja pikku kisailut Hansulinhon ja Sami ”Myst1s” Partasen kanssa

Puheenvuoro ”maksimoi & optimoi”, Otto Takala

Verkostoitumispeli

15:30 tapahtuma päättyy


TERVETULOA! 😊


Sami ”Myst1s” Partanen
Sami Partanen, verkossa paremmin tunnettu nimellä Myst1s, kuuluu aktiivisuutensa ja 30 000 seuraajansa voimin Suomen peliskenen tunnetuimpien striimaajien joukkoon. Myst1s puhuu intohimoisesti pelaamisen ja pelikulttuurin positiivisista mahdollisuuksista, sen tuomasta ilosta ja ystävyyssuhteista, jopa uramahdollisuuksista, sekä rohkaisee yhteisöönsä kuuluvia nuoria osallistumaan rohkeasti pelitoimintaan.


Hannes ”Hansulinho” Kettunen
Hannes ”Hansulinho” Kettunen on yksi Suomen menestyneimmistä ja maailmalla lajinsa tunnetuimmista NHL -pelin pelaajista. Hän on niittänyt mestaruuksia ja menestystä niin Suomessa, Euroopassa kuin Amerikassa. Kettuselta löytyy kuusi Suomen mestaruutta ja viisi Euroopan mestaruutta. Hannes on kantanut palkintoja ja muistoja kotiin muun muassa Las Vegasissa järjestetyistä MM-kilpailuista. Hansulinho on tunnettu hänen raudanlujista hermoistaan, positiivisesta otteestaan ja halustaan auttaa ja haastaa nuoria mukaan toimintaan.


Otto Takala

Otto Takala on yksi Suomen tunnetuimmista ja pitkäaikaisimmista e-urheiluvaikuttajista. Takalaa voidaan pitää Suomessa yhtenä uuden ajan e-urheilukulttuurin suunnannäyttäjistä. 

Takala on, ainakin vielä, Suomen elektronisen urheilun kentällä eriskummallinen sekoitus perinteistä ja elektronista urheilua. Yleisurheiluvalmentajana ja SM-tasolla kilpailleena korkeushyppääjänä Otto on ammentanut perinteisestä urheilusta lisätyökaluja e-urheilun kehitystyöhön. Hänen e-urheilijansa eivät pelkästään harjoittele pelaamaan, vaan mukaan on lisätty fyysistä ja henkistä valmentautumista. E-urheiluorganisaation johtamisen ohessa Takala toimii Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL) varapuheenjohtajana toimien linkkinä perinteisen ja elektronisen urheilun välillä.

Takala on valovoimainen, innostava ja iloinen esiintyjä sekä raudankova esports-ammattilainen. Hän on parhaimmillaan kertoessaan elektronisen urheilun kehityksestä, suunnasta ja poluista ammattilaispelaajaksi.


Teemu Jyrkinen , Vaki Oy

Teemu Jyrkinen luotsaa Joensuulaista peliyhtiö Vaki Oy:ta. Heidän vuosia kehittämänsä peli Kinghunt julkaistaan loppuvuodesta 2022.


Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Tommilta:

  • 050 3832191
  • tommi.remes@pokali.fi