Pohjois-Karjalan Urheilugaala siirtyy vuodella

30.10.2020

Pohjois-Karjalan Liikunta ry:n  yhdessä  Pohjois-Karjalan Maakuntaliiton kanssa järjestämä Pohjois-Karjalan Urheilugaala siirtyy vuodella eteenpäin. Urheilugaala oli tarkoitus järjestää 29. tammikuuta 2021.  Siirron syynä on haasteellisesti ennustettava Covid-19 epidemiatilanne. Tilaisuuden järjestäjät totesivat, että Urheilugaalan toteutuksessa aikaisempien vuosien tapaan olisi ollut haasteellista huomioida riittävät turvatoimet Covid-19 viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Vuoden 2020  liikunnan ja urheilun palkitsemisia ei haluta kuitenkaan perua. Tämänkin vuoden aikana niin kunnissa kuin maakunnan liikunnassa ja  urheilussa on nähty paljon onnistumisia ja positiivisia hetkiä, joita on syytä muistaa näin poikkeuksellisenakin vuonna. Pohjois-Karjalan Liikunta ry, Maakuntaliitto ja Sanomalehti Karjalainen tulevat nimeämään vuoden 2020 liikunnan ja urheilun palkittavat aikaisempien vuosien tapaan. Palkinnot tullaan jakamaan pienimuotoisessa tilaisuudessa tammikuussa.

Pohjois-Karjalan Liikunta ry ja Maakuntaliitto toivovat, että Pohjois-Karjalan kaikki kunnat nimeäisivät ja palkitsisivat vuoden 2020 kuntakohtaiset Vuoden liikuttajat aikaisempien vuosien tapaan. Liikuttajat toivotaan palkittavan kuntakohtaisissa tilaisuuksissa. Pohjois-Karjalan Liikunta ry tekee kuntien kanssa yhteistyötä vuoden liikuttajien palkitsemisessa.

 

Lisätietoja

 

Pasi Majoinen

vs. aluejohtaja

Pohjois-Karjalan Liikunta ry

Puh. 0400-920237

www.pokali.fi

www.liikunnanaluejarjestot.fi