Talvileiri järjestettiin koulujen hiihtolomaviikolla 9.3.-11.3.2022!

22.3.2022

Pokali ja ISLO järjestivät yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa alakouluikäisten liikunnallisen Talvileirin koulujen hiihtolomaviikolla 9.3.-11.3.2022. 

Leiriläiset pääsivät liikkumaan Palloilussa, Extremessä, Cheerleadingissa ja Ratsastuksessa. Hienoja onnistumisia ja uuden oppimisen hetkiä koettiin jokaisessa ryhmässä.

Leirin järjestämiseksi tarvitaan myös nippu yhteistyökumppaneita. Kiitos kaikille mukana olleille ohjaajille, lajivastaaville, yrityksille ja seuroille.

Palloilu

Palloilussa leiriläiset saivat kokea kolme erilaista lajipäivää. Ensimmäisenä leiripäivänä FB Factor järjesti salibandypäivän, toiselle leiripäivälle Joen Juju oli suunnitellut lentopallopäivän ja kolmantena leiripäivänä leiriläiset saivat viettää pesäpallopäivää Joensuun Areenan nurmella.

Talvileirin Palloilu, ryhmäkuva, lapsia ja aikuisia, salibandy.
Talvileirin Palloilu.

Extreme

Extremessä meillä oli tänä vuonna mukana rohkeita ja innokkaita leiriläisiä, jotka saivat kokeilla kiipeilyä Ote – Joensuun kiipeilykeskuksella, sirkusta Supiaisen sirkuskoulussa sekä ampumahiihdon ammuntaa ekoaseilla Kontiolahti Biathlonin ohjaajien kanssa.

Talvileirin Extreme, ryhmäkuva, lapsia ja aikuisia, kiipeily.
Talvileirin Extreme.

Cheerleading

Cheerleading toteutettiin Kuurna Cheer Centerillä yhdessä Joensuun Cheerleadingseuran kanssa. Yhdessä tekemisen riemu uusien ystävien kanssa, stuntit ja akrobatia sekä aarteenmetsästys ja rusettien tekeminen siivittivät leiripäivät hetkessä ohi.

Talvileirin Cheerleading, ryhmäkuva, lapsia.
Talvileirin Cheerleading.

Ratsastus

Ratsastus toteutettiin tutusti pitkäaikaisen kumppanimme Joensuun Ratsastusopiston kanssa. Leirille saapui 20 innokasta heppailijaa ja he pääsivät tutustumaan tallin elämään ja ratsastusopiston asukkaisiin. Loistavaa palautetta saivat mukavat ja reippaat ohjaajat, hepat olivat myös huippuja ja ruoka hyvää.

Talvileirin Ratsastus, ryhmäkuva, lapsia ja aikuisia.
Talvileirin Ratsastus.

Sporttileirin suunnittelu on alkanut

Kyselyitä on jo saapunut kesän Sporttileiristä ja kesäleirin suunnittelu onkin jo käynnissä. Seuraa meidän ja ISLOn somea, kun päivitämme sinne suunnittelutyön etenemisestä, ilmoittautumisen avautumisesta ja tulevia leirilajeja. Toivottavasti nähdään kesäkuussa Sporttileirillä!

Talvileirin koostevideo

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Talvileirillä 2022 tehtiin muun muassa seuraavia asioita:

  • Opeteltiin hevostenhoitoa ja ratsastusta.
  • Kokeiltiin kiipeilyä ja boulderointia. 
  • Harjoiteltiin koordinaatiota, tasapainoa ja sirkustemppuja.
  • Opeteltiin sisäammuntaa sähköisellä aseella ja ampumahiihdon asiantuntijoiden opastuksella.
  • Hypittiin, pompittiin ja leikittiin.
  • Harjoiteltiin pesäpalloa, lentopalloa ja salibandyä.
  • Opeteltiin cheerleadingia Joensuun cheerledingin kanssa.
  • Vietettiin iloista aikaa kavereiden ja uusien tuttavien kanssa.

Talvileirin järjestelyissä olivat mukana:

  • Joen Juju, Joma Juniorit, FB Factor, Joensuun cheerleadingseura, Kontiolahden urheilijat, Ote – Joensuun kiipeilykeskus, Sirkus Supiainen ja Joensuun Ratsastusopisto.

Kiitos myös yhteistyökumppaneille:

  • PKO, PKS, OP Pohjois-Karjala, Abloy, Timosen Auto, Karjalainen ja Karjalan Heili.