Lajikuvaukset

Seikkailu

Seikkailuleirillä pääset tutustumaan retkielämään ja partiolaistoimintaan. Luvassa on rastikävelyä jännittävillä tehtävillä, erilaisia pihapelejä ja seikkailua ulkona Kontioniemen upeassa ympäristössä. 

Kuva: Saara Huopalainen, Itä-Suomen liikuntaopisto

Parkour

Kolme päivää pelkkää parkouria, kyllä kiitos! 

Parkouria harjoitellaan niin sisällä liikuntasalissa kuin ulkona metsässä ja pihan telineitä hyödyntäen. Loikkakopla johdattaa sinut parkourin maailmaan erilaisten pelien ja leikkien kautta. 

Kuva: Liikunnan aluejärjestöt, Tero Takalo-Eskola

Extreme

Extreme tulee taas! Tänä kesänä extremeen kuuluu niin maistiaisia parkourista ja seikkailusta sekä jotain aivan uutta Kontiolahden ampumahiihtostadionilla. Uskallatko tulla kokeilemaan? 

Kuva: Ninni Mähönen

Palloilu

Palloilussa pääset kokeilemaan erilaisia palloilu- ja heittolajeja jalkapallosta salibandyyn sekä pihapeleistä frisbeegolfiin. Tuu mukaan! 

Kuva: Ninni Mähönen

Golf

Golf sopii niin lajiin tutustujille kuin pidempään harrastaneille! Kontioniemen upealla golf-kentällä pääset harjoittelemaan Karelia Golfin ammattitaitoisessa opetuksessa. Golfin lisäksi päästään totta kai testaamaan myös frisbeegolfia. Kaikki tarvittava välineistö saatavilla Karelia Golfin puolesta.  

Kuva: Karelia Golf

Ratsastus

Leirin kestosuosikki ratsastus on mukana tänäkin vuonna! Päiväleirillä pääset tutustumaan hevosten hoitamiseen, osallistumaan tallihommiin ja opettelemaan ratsastusta tai kehittämään taitojasi ratsastuksessa. Ratsastus tapahtuu tasoryhmissä ammattilaisen opetuksessa Joensuun ratsastusopistolla. 

Kuva: Saara Huopalainen, Itä-Suomen liikuntaopisto

Soveltava liikunta

Soveltavan liikunnan leirillä harjoitellaan monipuolisesti eri pelien ja leikkien kautta motorisia taitoja sekä vuorovaikutus- ja kaveritaitoja pienemmässä ryhmässä. 

Kuva: Saara Huopalainen, Itä-Suomen liikuntaopisto

Naperot

Naperot on alle kouluikäisten oma päiväleiri! Erilaiset vauhdikkaat pelit ja leikit niin sisällä kuin ulkona takaavat varmasti mukavan leiripäivän leikkiä, lepoa ja ruokailua unohtamatta.  

Kuva: Saara Huopalainen, Itä-Suomen liikuntaopisto