STEPS - Askelmerkit digiloikkaan -hanke on alkanut!

8.3.2023

Lähestyimme seuroja ja kuntia jokin aikaa sitten Pokalin Digi-hankkeen tiimoilta. Lähes 40 seuraa ja 11 kuntaa ilmoittivat halukkuutensa lähteä mukaan hankkeeseen.

Meillä onkin nyt kerrottavana hyviä uutisia: Hanke sai rahoituksen ja hanke lähti käyntiin 1.3.2023.

STEPS – Askelmerkit digiloikkaan hankkeen tavoitteena on parantaa Pohjois-Karjalan alueen seurojen ja kuntien liikuntaviranomaisten digitaitoja, sekä parantaa yhteistyötä edellä mainittujen välillä.

Hankkeessa tarjotaan seuratoimijoille ja kuntien liikuntatoimijoille digiosaamisen eri alueisiin liittyviä koulutuksia. Lisäksi hankkeen aikana selvitetään, mitä digitaalista alustaa seurat, kunnat ja muut sidosryhmät alkavat valmistella käytettäväksi keskinäisessä viestinnässä ja mahdollisesti myös seurojen omassa tiedostonhallinnassa sekä mitä ominaisuuksia eniten vaaditaan.

Hankkeeseen osallistuvat seurat, kuntien liikuntaviranhaltijat sekä muut sidosryhmät saavat verkostojohtamisen ja viestinnän koulutusta.

Toteutusaika on 1.3.2023-31.12.2023. Hanke toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston REACT-rahoituksella sekä osallistuvien kuntien ja Pokalin tuella.

 Hankkeessa on aloittanut 1.3. päätoiminen hankekoordinaattori Tommi Remes.

 

Yhteystiedot

Hankekoordinaattori Tommi Remes

tommi.remes@pokali.fi

p. 050 524 7858

 

Verkostoasiantuntija Jouni Lehtimäki

jouni.lehtimaki@pokali.fi

p. 050 399 5508

Kuva: Liikunnan aluejärjestöt, Tero Takalo-Eskola