Pohjois-Karjalan Hyvinvointifestarit järjestettiin ensimmäistä kertaa!

28.8.2023

Pohjois-Karjalan maakuntapäivänä 26.8.2023 Pohjois-Karjalan Liikunta (Pokali) ja Itä-Suomen liikuntaopisto (ISLO) järjestivät koko perheelle suunnatun liikunnan ja hyvinvoinnin pariin innostavan tapahtuman Joensuu Areenalla! Tapahtuma kokosi yhteen saman katon alle joukon Pohjois-Karjalan liikunta- ja hyvinvointialan toimijoita.

Hyvinvointifestareilla kuultiin paneelikeskusteluita teemoilla, Hyvinvoinnin ABC, Liike lääkkeenä, Hyvinvoiva Pohjois-Karjala 2030 ja Urheilijan Pohjois-Karjala. Lisäksi lasten ja nuorten tapahtuma-alueella pääsi tutustumaan urheiluseurojen ja yhdistysten toimintaan sekä osallistumaan lajikokeiluihin. Myös Pohjois-Karjalan vuoden maskotti kruunattiin maskottien moniottelun jälkeen.

Pohjois-Karjalan Hyvinvointifestarit keräsi noin 1200 kävijää tutustumaan 10 urheiluseuran sekä 24 hyvinvointialan toimijan ja yrityksen toimintaan. 

Pohjois-Karjalan Hyvinvointifestarit järjestetään myös ensi vuonna ja järjestäjien tavoitteena on vakiinnuttaa tapahtuma jokavuotiseksi osaksi Pohjois-Karjalan maakuntapäivää.