Maakunnallinen ihmisarvopäivä 6.4.

Pokalin kolmivuotinen Tulevaisuuden liikuntakunta (Tuli) -hanke on kääntymässä loppusuoran rutistukseen. Hankkeen aikana on erityisesti vaikutettu päättäjiin, kytketty liikunta kiinteämmin osaksi terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä, kehitetty urheiluseurojen, järjestöjen ja kuntien välistä yhteistyötä, lisätty matalan kynnyksen liikunta-aktiivisuutta sekä kehitetty ennaltaehkäisevää liikuntaneuvontaa kaikkialla Pohjois-Karjalassa.

Seuraava näytös koetaan lauantaina 6.4, kun Tuli-hanke roihuaa näyttävästi Joensuun Perheentalolla klo 10-13. Maakunnallisen ihmisarvopäivän vietossa on mukana myös urheiluseuroja sekä toistakymmentä erilaista järjestöä.

Koko perheen, kaikille avoimeen tapahtumaan on vapaa pääsy ja ilmaista apetta riittää 150 ensimmäiselle uskalikolle. Maakunnallisessa ihmisarvopäivässä voit mm. kokeilla ekoaseammuntaa, liikuntarataa, tehdä terveyteen liittyviä testejä, pistäytyä kirjastoautolla ja osallistua sanataidetyöpajaan.

Kaikissa Tuli-hankkeen toimenpiteissä kytee vankka vaikuttavuus. Ihmisarvopäivän tapahtumassa kerätään tietoa, millaista perheiden elämä on Pohjois-Karjalassa. Tulokset välitetään sekä alueellisille että valtakunnallisille päättäjille.