Liikunnassa ja urheilussa ansioituneita palkitaan Urheilugaalassa.
 

Maakunnallinen liikunnan ja urheilun palkitsemisjuhla Urheilugaala järjestetään perjantaina 26.1.2018 klo 19 alkaen Joensuussa Hotelli Kimmelissä.

Juhlassa palkitaan kuntien valitsemat vuoden 2017 liikuttajat, Pokalin valitsemat maakunnan liikunnan toimijat, Susirajan Urheilutoimittajien valitsema vuoden pohjoiskarjalainen urheiluteko ja Sanomalehti Karjalaisen kultamitalilautakunnan valitsemat huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneet. Lisäksi jaetaan Elämänura-palkinto liikunnan ja urheilun parissa pitkään toimineelle ja pohjoiskarjalaista urheiluhenkeä edistäneelle henkilölle.

Palkitsemisien lisäksi juhlassa on mukana viihteellistä ohjelmaa.

Gaalalla halutaan edistää maakuntahenkeä ja nostaa esiin pohjoiskarjalaisen liikunta- ja urheilukulttuurin osaamista. Juhla kerää yhteen Pohjois-Karjalan liikunta- ja urheiluväen sekä maakunnan keskeiset vaikuttajat. Gaalan järjestävät Pohjois-Karjalan Liikunta ry ja Pohjois-Karjalan maakuntaliitto.

Gaalaan voi ostaa pääsylippuja Pokalin toimistolta 17.1. alkaen. Lipun hinta 25 €, sisältäen gaalaohjelman, tervetuliaismaljan ja kahvin.

Paikkoja on rajoitetusti, osta lippu ajoissa liikunnan ja urheilun huipputapatumaan!