Talvileiri 7.-9.3.2018

 

Tervetuloa mukaan Talvileirille 2018! Leiri tarjoaa lapsille ja nuorille mukavaa liikunnallista lomatekemistä. Leirillä on mukana eri lajien lajileirejä, monipuolinen liikuntaleiri, soveltavan liikunnan leiri ja päiväleiri. Ohjelmassa on riemukkaan liikunnan lisäksi avajaiset, leiriläisten Talent-ilta sekä leirin päättäjäiset.

Pohjois-Karjalan Liikunta ry järjestää leirin yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston ja lajiseurojen sekä Joensuun kaupungin kanssa.

 

Ilmoittautumaan pääset tästä.

 

Leiri alkaa keskiviikkona 7.3. ja päättyy perjantaina 9.3. Päättäjäiset pidetään Pielisjoen koulun liikuntasalissa kello 15.30-16.00. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan päättäjäisiä. Päättäjäisten jälkeen lapset menevät omissa leiriryhmissä majoitusluokkaan, josta vanhemmat voivat lapset hakea.

 

LEIRILÄISEN OPAS

Leiriläisen opas lähetetään osallistujille sähköpostilla 23.2. Samana päivänä opas julkaistaan myös näillä nettisivuilla.

LEIRIPAIKKA

Leiri järjestään Pielisjoen koulun tiloissa (Pappilantie 2), Joensuussa. Lajisuorituspaikkoina ovat Joensuun kaupungin monipuoliset ulko- ja sisäliikuntatilat.

Leiriesite

PDF-tiedostoEsite_Talvileiri 2018.pdf (721 kB)