Lajit

 

Leirille ilmoittautumisen yhteydessä valitaan yksi laji, jonka parissa liikutaan koko leirin ajan.

Jos tykkäät mieluummin liikkua monen eri lajin parissa niin kannattaa ehdottomasti valita Aalen taitokoulu, Talviliikunta tai vaikkapa Palloilu. Aalen taitokoulussa opit erilaisilla hauskoilla tavoilla perus liikkumistaitoja pelien, leikkien ja taitoratojen muodossa, Talviliikunnassa pääset tutustumaan perinteisiin talviliikuntalajeihin ja ehkäpä kokeilemaan myös jotain uutta, luontoliikuntaa unohtamatta. Palloilu taas tutustuttaa monipuolisesti erilaisiin palloilulajeihin tekniikkaharjoitusten ja viitepelien kautta.
 

Lajien harjoitukset ovat monipuolisia ja sopivia sekä ihan uudelle lajin kokeilijalle että pidempään harrastaneelle. Voit siis ilmoittautua mukaan lajiin, jota et ole koskaan kokeillut tai suosikkilajiisi, jota olet harrastanut jo pidempään.

 

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lajit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa toimia nopeasti!

Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2021!

 

Ilmoittaudu leirille tästä!

TALVILEIRIN LAJIT & LAJISUORITUSPAIKAT


Aalen taitokoulu 2014-2012 syntyneille

Rantakylän liikuntahalli ja lähiulkoilualueet (Pataluodonkatu 3, Joensuu)

Aalen taitokoulussa pääset monipuolisesti liikkumaan ulkona ja sisällä, ja pelien ja leikkien kautta opettelemaan erilaisia liikunnan perustaitoja.

Hinta 95€

 

Palloilu 2014-2008 syntyneille
Urheilutalon liikuntasali (Koskikatu 12, Joensuu)

Palloilussa pääset kokeilemaan erilaisia palloilulajeja kuten jalkapalloa ja salibandya, pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Hinta 95€

 

Talviliikunta 2014-2008 syntyneille
Urheilutalon tatami (Koskikatu 12, Joensuu) ja Mehtimäen ulkoliikuntapaikat

Talviliikunta tutustuttaa sinut monipuolisesti talvisten liikuntalajien maailmaan, kuten luisteluun ja hiihtoon, pelien ja leikkien kautta perusliikuntataitoja opetellen.

Hinta 95€

 

Ratsastus 2014-2008 syntyneille
Joensuun Ratsastusopisto

Kuljetus järjestetään Urheilutalolta (Koskikatu 12, Joensuu)

Ratsastuksessa pääset tutustumaan hevosten hoitamiseen ja opettelemaan ratsastusta. Ratsastus tapahtuu tasoryhmissä ammattilaisen opetuksessa Joensuun Ratsastusopistolla.

Hinta 230€

 

Cheerleading 2014-2008 syntyneille

Kuurna Cheer Center (Kuurnankatu 43 B, Joensuu)

Kilpacheerleading on vauhdikas ja näyttävä joukkuelaji, joka pitää sisällään akrobatiaa ja stuntteja. Leirillä harjoitellaan lajin taitoja monipuolisesti ja pidetään kivaa!

Hinta 95€

 

Laskettelu 2014-2008 syntyneille

Koli

Kuljetus järjestetään Urheilutalolta (Koskikatu 12, Joensuu)

Laskettelu tapahtuu Kolilla koulutettujen hiihdonopettajien opissa tasoryhmittäin (suksi alkeet, suksi ja lautailu jatko).

Hinta 170€ + 22€ vuokravälineet