Ilmoittautumisohjeet ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille

 

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 23.2.2020 ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä vanhemman kanssa, sillä leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pokalin verkkokaupassa. Huomaa, että ilmoittautuminen ei ole voimassa, ennen kuin leirimaksu on maksettu.

Ilmoittautumisjärjestelmä kertoo, montako vapaata paikkaa lajissa vielä on jäljellä. Ilmoitustilanne elää, koska myös maksamattomista paikoista jää ilmoittautumispalveluun merkintä. Poistamme ylimääräisiä merkintöjä säännöllisesti, joten lajiin voi tulla myös lisää paikkoja.

Automaattinen vahvistus leiripaikasta lähetetään ilmoittautujan sähköpostiosoitteeseen. Täytäthän siihen huoltajan sähköpostiosoitteen, jotta viesti tulee oikeaan paikkaan.

Leiriläisen opas julkaistaan nettisivuilla 24.2. ja lähetetään myös huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Leiriläisen opas sisältää tarkemmat ohjeet leiristä.

Ilmoittauduthan vain yhteen lajiin. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa, jotta ilmottautumisesta tulee sitova.Peruutusehdot:

  • 23.2. jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme 50 % leirin hinnasta
  • sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan palautamme leirimaksun vähennettynä 10 € toimistokuluilla
  • leirin aikana tapahtuneista keskeytyksistä sovimme leirimaksun palauttamisesta tapauskohtaisesti