Ilmoittautumisohjeet ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille

 

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 30.5.2021 ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä vanhemman kanssa, sillä leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Pokalin verkkokaupassa. Huomaa, että ilmoittautuminen ei ole voimassa, ennen kuin leirimaksu on maksettu.

Ilmoittautumisjärjestelmä kertoo, montako vapaata paikkaa lajissa vielä on jäljellä. Ilmoitustilanne elää, koska myös maksamattomista paikoista jää ilmoittautumispalveluun merkintä. Poistamme ylimääräisiä merkintöjä säännöllisesti, joten lajiin voi tulla myös lisää paikkoja.

Automaattinen vahvistus leiripaikasta lähetetään ilmoittautujan sähköpostiosoitteeseen. Täytäthän siihen huoltajan sähköpostiosoitteen, jotta viesti tulee oikeaan paikkaan.

Leiriläisen opas julkaistaan nettisivuilla 31.5. ja lähetetään myös huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Leiriläisen opas sisältää tarkemmat ohjeet leiristä.

Ilmoittauduthan vain yhteen lajiin. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa, jotta ilmottautumisesta tulee sitova.

 

Ilmoittaudu leirille tästä!Peruutusehdot:

  • 30.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista emme palauta leirimaksua
  • sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan palautamme leirimaksun vähennettynä 10 € toimistokuluilla
  • leirin aikana tapahtuneista sairastumisesta johtuvista keskeytyksistä sovimme leirimaksun palauttamisesta tapauskohtaisesti