Leirit

Sporttileiri 2020 siirtyy syksyyn! Seuraa ilmoittelua.

 

Tervetuloa mukaan Sporttileirille 2020! Leiri tarjoaa lapsille ja nuorille mukavaa liikunnallista lomatekemistä.  Leirillä on mukana eri lajien lajileirejä sekä monilajileirejä. Lisäksi esikouluikäisille on oma Naperoleiri ja erityistä tukea tarvitseville Soveltavan liikunnan leiri päiväleirinä. Luvassa paljon vauhdikasta tekemistä sekä uusia taitoja ja kokemuksia!

 

Leiripäivät koostuvat lukuisista liikuntahetkistä, uusien taitojen opettelusta, riemukkaista peleistä ja leikeistä yhdessä leiriystävien kanssa unohtamatta leiriavajaisia ja leiririehaa.

Leirikouluna toimii Joensuun Yhteiskoulun lukio (Papinkatu 3, Joensuu). Liikuntatuokiot toteutetaan Joensuun alueen liikuntapaikoilla. 

Leirin päättää yhteiset Päättäjäiset, jotka pidetään perjantaina klo 15.30-16 leirikoululla. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan Päättäjäisiä.

 

Pohjois-Karjalan Liikunta ry järjestää leirin yhteistyössä Itä-Suomen Liikuntaopiston ja lajiseurojen sekä Joensuun kaupungin kanssa.

 

Ilmoittautuminen aukeaa tähän!

 

Ilmoittautumisen päätyttyä leiriläisille toimitetaan sähköpostitse Leiriläisen opas, jossa kerrotaan tarkempi info leiriin liittyen ja ohjeistus leirille saapumisesta.