Taitojen oppiminen -koulutus

  • to 27.4.2023 klo 1821
  • Joensuu

Taitojen oppiminen -koulutus on yksi osa ensimmäisen tason valmentaja- ja ohjaajakoulutusta (VOK-1).

Koulutuksessa käydään läpi taitojen oppimisen vaiheita. Taitojen oppiminen nähdään laajana kokonaisuutena, jossa vaihtelu ja monipuolisuus korvaa yksipuolista toistojen tekemistä. Koulutuksessa tutustutaan taidon opettamisen nykyaikaiseen malliin, joka ottaa huomioon ympäristön ja harjoitteet vaikutukset oppijaan. Lisäksi käydään läpi palautteen antamista ja siinäkin painotusta valmentajan roolista informaation antajana.

Kouluttajana toimii Kimmo Hyppönen

Koulutuksen hinta: 80 € 

Kouluttajan esittely

Kimmo Hyppönen

Kimmo Hyppönen

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden maisteri ja työskentelen tällä hetkellä liikunnanopettajana. Oma lajitaustani on yleisurheilussa. Matkan varrella olen toiminut fysiikkavalmentajana yleisurheilun lisäksi seitsemässä lajissa. Valmentajakokemusta onkin kertynyt jo lähes kolme vuosikymmentä. Nyt olen palaillut yleisurheilun ja erityisesti seiväshypyn pariin. Olen toiminut käytännössä koko urani ajan nuorten valmennuksen parissa, jolloin tuo taitojen oppiminen on koko ajan isosti läsnä.

Olen perehtynyt taitoon jo kohtuullisen syvällisesti koulutustaustani, erilaisten jatkokoulutusten ja kirjallisuuden kautta. Erityisen avartavaa ja ymmärrystä lisäävää ovat olleet keskustelut eri lajien valmentajien kanssa. Pääsen myös kokeilemaan uusia ajatuksia koko ajan koulutyössä.