Joensuu Run siirtyy toiseen ajankohtaan

13.3.2020

Joensuu Run noudattaa hallituksen ohjetta, joten toukokuussa tapahtumaa ei järjestetä.

Kilpailuohjeissa lukee ”järjestäjä ei palauta ilmoittautumisrahoja kuin lääkärintodistusta vastaan, mutta osallistumisen voi siirtää seuraavalle vuodelle tai kaverilleen, jos sen tekee ennen 30.4.2020. Tämän jälkeen siirrot vain lääkärintodistuksella tai 10e maksua vastaan.”

Nyt kuitenkin toimitaan niin, että jo ilmoittautuneiden osallistuminen siirretään siihen ajankohtaan, missä tapahtuma seuraavan kerran järjestetään. Tästä ei tarvitse meille erikseen ilmoittaa, teemme sen automaattisesti.

Ilmoitamme lisää heti, kun seuraava mahdollinen ajankohta on tiedossa. Toivomme itse, että tapahtuma pystytään järjestämään syksyllä.

 

Jonkin verran aiheesta on tullut jo kysymyksiä ja tässä vastaus pariin yleisimpään:

Entäs jos ottaisimme vain 499 juoksijaa, tai eri matkat eri päiville?
Tuo alle 500 ei tarkoita pelkästään juoksijoita, vaan kaikkia tapahtumaan osallisia. Eli tässä tapauksessa juoksijat, toimitsijat, huoltajat, katsojat, jne... Kun reitti kulkee kaupungin läpi, niin käytännössä tapahtuman toteuttaminen on mahdotonta.

Tapahtuma kärsisi myös osallistujien puutteesta, eikä halukkaita olisi varmasti edes pienen hölkän vertaa. On myös todennäköistä, että toimitsijoita tuollaiseen on mahdoton saada.

Voisiko tapahtuman järjestää kesä- tai heinäkuussa?
Todennäköisesti se olisi mahdollista, mutta osallistujista iso osa on jonkin firman tai yrityksen alla. Loma-ajat sotkevat tuona aikana järjestettävää tapahtumaa. Kaupungissa on myös paljon muita tapahtumia ja tietöitä, jotka vaikuttaisivat reittiin. On parempi, että tapahtuma on mieluummin syksyllä kun työ- ja opiskeluelämä pyörii normaalisti.

Onko mahdollista, että tapahtuma siirtyy vuodella eteenpäin?
On. Emme voi tietää, miten virus kehittyy ja miten se vaikuttaa elämään, säädöksiin ja määräyksiin tapahtumien suhteen. Toimimme vallitsevan tilanteen mukaan. Meidänkin toiveemme on, että tapahtuma järjestetään.

 

Muita asian aiheuttamia kysymyksiä voi esittää mielellään sähköpostitse osoitteeseen joensuurun@pokali.fi

Toivomme rauhallista suhtautumista asiaan ja pahoittelemme jo ilmoittautuneille aiheutunutta vaivaa.