Työyhteisöjen talviliikuntakampanja 2019

Pokali järjestää talviliikuntakampanjan pohjoiskarjalaisille työyhteisöille 1.– 31.3.2019 välisenä aikana. Kampanjan tavoitteena on innostaa työikäistä väestöä huolehtimaan kunnostaan ja nauttimaan Suomen kauniista talvisesta luonnosta.

Kampanjassa on kolme sarjaa työyhteisön kokonaishenkilöstömäärän mukaan:

  • alle 20
  • 21-100 
  • yli 100 hengen työyhteisöt

Suoritukset suhteutetaan työyhteisön työntekijöiden kokonaismäärään. Näin ollen kampanjassa menestyvät ne työyhteisöt, jotka onnistuvat aktivoimaan mahdollisimman suuren osan työntekijöistään liikkumaan.

Jokaisen sarjan eniten liikuntaminuutteja kerännyt työyhteisö ja yksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottava työyhteisö palkitaan Pokalin järjestämällä maksuttomalla yleiskunnon testauksella (kävely- ja lihaskuntotesti) tai yhteisellä tyky-tapahtumalla, joka sisältää pari tuntia ohjattua mukavaa liikunnallista yhdessä tekemistä.  Palkinnot eivät koske koko työyhteisöä, vaan työyhteisöstä kampanjaan osallistuneita työntekijöitä.

Osallistumismaksu on 70,00 €.

Kampanjan toteuttaminen työyhteisössä:

  1. Informoi työntekijöitä kampanjasta ja motivoi heidät mukaan
  2. Tulosta seurantaomake ja laita se työyhteisön seinälle näkyvään paikkan tai vaihtoehtoisesti täytä sähköistä versiota.
  3. Jokainen kampanjaan osallistuva työyhteisön jäsen merkitsee omat suorituksensa yhteiselle seurantalomakkeelle. Merkitseminen tapahtuu suoritusminuutteina
  4. Liikuntasuoritukseksi hyväksytään kaikki lievänkin hengästymisen ja hikoilun aiheuttava vähintään 10 minuutin yhtäjaksoinen liikunta.
  5. Kampanja-ajan päättyttyä työyhteisön yhteyshenkilö laskee suoritusminuutit yhteen ja raportoi tiedot Pokalille 12.4.2019 mennessä alla olevalla raportointilomakkeella.

Ilmoittautumiset kampanjaan 28.2. mennessä alla olevalla lomakkeella.

 

PDF-tiedostoSeurantalomake 2019.pdf (116 kB)
Suositeltava tulostuskoko on A3. Mikäli tähän ei ole mahdollisuutta, voitte tilata seurantalomakkeen Pokalin toimistolta 050 441 7327 tai toimisto@pokali.fi.
MS Excel -tiedostoSeurantalomake 2019.xlsx (79 kB)
Sähköinen versio.

Ilmoittautuminen talviliikuntakampanjaan

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Talviliikuntakampanjan raportointilomake

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.