Tyky-toiminta

Kuvat: KKI-ohjelma/Juha Sorri
Kuvat: KKI-ohjelma/ Juha Sorri

Liikunnan iloa työyhteisöille

Liikunnalla on tutkitusti monenlaisia positiivisia vaikutuksia fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen kuntoon. Paremmassa fyysisessä kunnossa oleva työntekijä voi paremmin myös henkisesti, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Työyhteisön yhteinen liikunta tukee työpaikan ilmapiirin ja työtyytyväisyyden kehittämistä.

Jokaisessa työyhteisössä on tärkeää pitää henkilöstöstä huolta. Liikunta on oiva työkalu. Suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen työyhteisön liikuntatoiminta on merkittävä kilpailukeino työntekijämarkkinoilla. Yhteinen liikunta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa edistää osaltaan tiivistä ja tuloksekasta yritystoimintaa.

 

Liikuntailtapäivä

Liikuntailtapäivä tarjoaa työyhteisölle mahdollisuuden viettää hauska yhteinen iltapäivä liikunnan parissa. Liikuntailtapäivä räätälöidään yhdessä vastaamaan työyhteisön tarpeita.

Liikuntailtapäivän ohjelmamahdollisuudet ovat runsaat:
- lajikokeilut
- hauskat tiimikisailut
- luonnossa tapahtuva liikunta sauvakävellen tai lumikenkäilllen

Liikuntailtapäivän ajankohta ja paikka sovitaan yhdessä tilaajan ja järjestäjän kesken.

Kuntotestaus

Pokali järjestää yritysten henkilöstön kuntotestauksia. Kuntotestinä voidaan toteuttaa kestävyyden testaamiseen soveltuva UKK –kävelytesti tai monipuolinen kuntotesti lihaskunnon, tasapainon, puristusvoiman ja kehonkoostumuksen mittaamiseksi.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Työyhteisön hyvinvointi lähtee yksilöstä. Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla voidaan selvittää yksilölliset stressitekijät, palautuminen sekä liikunnan vaikutukset ympärivuorokautisella sykevälimittauksella. Tulosten perusteella asetetaan tavoitteita ja lähdetään parantamaan yksilön ja koko työyhteisön hyvinvointia. Mittauksen tulokset käydään läpi yhdessä asiantuntijan kanssa ja keskustellaan toimenpiteistä hyvinvoinnin parantamiseksi.

 

 

Varaukset ja tiedustelut: Tomi Pyylampi, tomi.pyylampi@pokali.fi, p. 040 773 9243