ILMOITTAUTUMINEN

YKSITTÄINEN OSALLISTUJA
Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkipalvelun kautta. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta osallistumismaksun suorittamisen jälkeen sähköpostiisi. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä toimiston numeroon 050 4417327.

JOUKKUEILMOITTAUTUMINEN
Yritykset, työpaikat ja kaveriporukat voivat tehdä ryhmäilmoittautumisen. Ilmoittautumisia ei tarvitse viedä loppuun heti, vaan voit täydentää sitä myöhemmin. Muistathan kuitenkin osallistumismaksujen porrastuksen. Maksupäivä määrää osallistumismaksun suuruuden.

Ohjeita:
Valitkaa yrityksenne, työpaikkanne tai kaveriporukkanne keskuudesta yhteyshenkilö, joka tekee ilmoittautumiset. Mikäli samasta yhteisöstä tulee useampia joukkueita/ryhmiä, voi jokainen tehdä oman ilmoittautumisen tai sitten joukkueet/ryhmät voi keskittää yhden yhteyshenkilön hoidettavaksi.

1. Klikkaa "REKISTERÖIDY" -laatikkoa

2. Täytä käyttäjätiedot. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Muista lukea ja hyväksyä myös käyttöehdot.

3. Kirjaudu sisään syöttämällä rekisteröitymisen yhteydessä antamasi käyttäjätunnus ja salasana.

4. Klikkaa "OSALLISTU TAPAHTUMIIN" ja valitse "LIIKUNNAINEN".

5. Klikkaa "OSALLISTU TAPAHTUMAAN".

6. Mene välilehdelle "RYHMIEN HALLINTA".

7. Klikkaa "LUO UUSI RYHMÄ".

8. Anna ryhmälle nimi ja klikkaa "LUO". Mikäli ilmoitat useampia joukkueita/ryhmiä, luo niitä tarvittava määrä. Voit luoda ryhmiä tarvittaessa myös myöhemmin lisää. Muista siis säilyttää käyttäjätunnus ja salasana.

9. Klikkaa "LISÄÄ HENKILÖ". Täytä osallistujan tiedot ja klikkaa lopuksi "LISÄÄ".  Tee "LISÄÄ HENKILÖ", kunnes olet saanut syötettyä kaikkien osallistuvien tiedot. Kaikkien tietoja ei tarvitse syöttää kerralla, vaan voit keskeyttää syöttämisen ja jatkaa sitä myöhemmin. Vasta sitten, kun kaikkien yhteen ryhmään kuuluvien tiedot on syötetty ja tiedät, ettei siihen tule enää lisää henkilöitä, siirryt seuraavaan vaiheeseen klikkaamalla "ILMOITTAUTUMINEN".

10. Ruksaa ensin ryhmät, jotka ovat lopullisia ja valmiita ilmoitettavaksi.

11. Klikkaa "ILMOITA VALITUT RYHMÄT". Maksa osallistumismaksu verkkopankilla tai valitse vaihtoehtoisesti "TULOSTA LASKU". 

12. Laskun maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen ja vasta sen jälkeen myös osallistuminen on vahvistettu.